středa 26. prosince 2012

Zachráněné Vánoce

Předem bych ráda všem poděkovala za milé komentáře a podporu, která pro mne opravdu moc znamenala. Když byl prcek připojený na přístrojích, já seděla na posteli a hlavou se mi honily různé myšlenky. Blížil se Štědrý den a já ho strašně chtěla strávit doma s manželem a oběma kluky. Naštěstí jsem měla sebou notebook a díky němu jsem byla v kontaktu se svými virtuálními kamarádkami, dobrými dušemi, které mě dokázaly podržet a podpořit v tu pravou chvíli. Už i při prohlížení všech těch krás, které jste za poslední dny stvořily, holky moje šikovné, jste mi dovolily na chvíli zapomenout na vše kolem mne. Takže ještě jednou díky.

Věděla jsem, že když se maličký nezlepší, budeme tam muset zůstat na Štědrý den oba, protože bych ho tam nikdy nenechala samotného tak, jak mi navrhovali. Ale brouček se moc snažil. V neděli ho odpojili z kyslíku a pozorovali, jak bude reagovat. Protože je to veliký šikulka, zvládl to dobře a v neděli večer nás pustili domů. Určitě si umíte představit tu obrovskou radost v celé rodině. Doma nás nadšeně vítali. Do třech do rána jsem se snažila dohnat, co se dalo, i když už se toho moc nedalo stihnout. Dárky jsme ale dobalili, stromeček nastrojili. Všechno jídlo mi dali moji rodiče, za což jsem jim moc vděčná a nikdy jim nebudu moci dost poděkovat, jak se o nás pěkně starají.

Takže to mělo šťastný konec a Vánoce se nám vydařily. Zasedli jsem společně ke štědrovečerní večeři a potom jsme si rozbalili dárečky, které nám tam Ježíšek nadělil. Pohled na zářící dětská očíčka je opravdu k nezaplacení....:-)


7 komentářů:

  1. Moni ... tak to jsem moc ráda .. myslela jsem na Vás ... ;-) Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. To bol asi najkrajší vianočný darček :-) všetko dobré , veľa zdravíčka a krásne vianoce.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Moni, ještě že Vám Vánoce takhle krásně nakonec dopadly, přeji Vám a hlavně tvým malým klučíčkům hodně zdravíčka a klidu a pohody v posledních dnech roku i v roce následujím.. ♥ Dita

    OdpovědětVymazat
  4. Moni, jsem moc ráda, že jste nakonec šli domů a Štedrý večer jste si užili celá rodina. Moc jsem na vás myslela.

    OdpovědětVymazat
  5. Moni ..tak to je moc dobře ,že už jste Ok ..to jsem ráda !!!!přeji vám do nového roku vše dobré :-)))
    Hlavně zdravíčko a štěstí♥

    OdpovědětVymazat
  6. NO já jen zírám. Tak přeji, aby jste to měli vybrané v tomto roce a v příštím už jen bez dalších problémů. J.

    OdpovědětVymazat
  7. Ach jo... Jsem ráda, že se Vánoce přece jen povedly. Držím prckovi palečky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře....:-)