sobota 22. prosince 2012

Vánoční pozdrav z nemocnice

Včerejší den byl dalším důkazem toho, že člověk si nemá dělat žádné plány. Alespoň u mne to tak je dost často. Naplánovala jsem si, jak v pátek upečeme s Matýskem dort pro Šimonka k sobotnímu svátku, zabalíme mu společně dáreček a večer si vlezeme všichni do jedné postele a budeme koukat na pohádku Říše hraček. Na sobotu jsem si naplánovala balení dárků, konečný úklid po stěhování a také to, že krásně nafotím kluky ve vánočním duchu, abych mohla rozeslat známým přáníčka k Vánocům a vám tady na blogu.

A jak to dopadlo? Šimonek měl ráno problémy s dýcháním, kašlal, byl bledý a zvracel. Takže cesta do nemocnice, kde si nás rovnou nechali na pozorování. Já tu teď sedím, dívám se na něho, jak je připojený na přístrojích a inhalátoru, a myslím na Matýska, který je doma s tatínkem. Doufám, že se nám chlapeček vylepší natolik, že nás zítra nebo nejpozději na Štědrý den ráno pustí domů, protože si Vánoce v nemocnici nechci vůbec připustit- bez vánoční pohody a klidu, bez mého milovaného broučka Matýska, bez manžela. Loňské mi zkazily problémy v těhotenství, tak jsem se na letošní, kdy budeme celá rodinka pohromadě, strašně těšila. Hlavně na ta rozzářená očíčka, jak uvidí stromeček a dárečky.

Teď to vypadá beznadějně. Ani nemusím psát, jak špatně na duši se cítím, a jak je mi do pláče.

Přejeme všem krásné a pohodové Vánoce.

Tak na nás, prosím, v tento vánoční čas myslete. Děkujeme.

9 komentářů:

  1. Moniko, držím pěsti, ať vás co nejdříve pustí domů a vše ještě stihnete nebo doženete... Já se zase těšila, že si užiji v pohodě zbytek adventu, když už mám napečeno, zabaleno... děti donesly vši, takže odvšivuji, peru, žehlím a do toho ještě včera informace ze školky, že 5 dětí dostalo neštovice...
    Vím, že teď máš strach o malého, my byli také 2x v nemocnici s dýcháním, tak si to dovedu představit... Ale neboj, bude dobře :-) Ahoj Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Moni, to mě mrzí :-( Moc držím pěsti, ať vás na Štědrý den pustí domů a můžete být všichni spolu. Drž se!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Moni, to je opravdu nepříjemné, trávit poslední chvilky v nemocnici. Ono v nemocnici to není příjemné asi nikdy. Ale nevzdávej to, když vás do pondělí nepustí, uděláte si Štědrý den až budete doma. Jestli v pondělí nebo ve středu, vždyť to je fuk. Nejdůležitější jsou šťastné děti u stromečku a těm na datu tolik nesejde. Moc držím palečky, aby jste byli brzy doma a hlavně zdraví.

    Pěkné Vánoce
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Moni, to mě strašlivě moc mrzí! Držte se a hlavně, ať je Šimonkovi opravdu dobře! Opatrujte se a budu na vás myslet (opatrně, aby se vám moc neškytalo) :) Papa, J.

    OdpovědětVymazat
  5. Moni vydrž, za chvíli tu je jaro a bude všechno lepší. Myslím se zdravím. Na štědrý den tě určitě pustí, a kdyby ne, doktoři ví co dělají. Prostě oslavíš vánoce později a jestli je uklizeno nebo ne, jé tak s tím bych si hlavu vůbec nelámala. Přáníčka můžou být bez fotek, myslím že Matýsek je zvládne ozdobit a tatínek odeslat ne? A těch dnů, kdy se večer můžete koukat na pohádky, těch máš před sebou ještě strašně moc. Pár dnů v nemocnici je proti tomu kapka v moři. Ano, zrovna před vánoci to je těžký, ale dítě může mít rozzářený očička i v nemocnici, stačí že tam je maminka s ním a že se na něj usměje. Posílám malému pohlazení a tobě sílu, ať to zvládneš s úsměvem na tváři a klidem v duši ♥♥♥


    Tvoje příspěvky se mi neukazujou v seznamu, nevím proč, zkusím to přihlásit k odběru emailem, ale mám dojem že to je jen na komentáře. No vždycky do mě radši strč, když dáš něco na blog.

    pa, Ajka

    OdpovědětVymazat
  6. Monička držím prsty nech ste v poriadku a maličký bude rýchlo fit, myslím na Vás mojka ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Moni .. posílám jedno velké pohlazení a obejmutí ju ... dejte se brzy do kupy ... broučkoví naši ... Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. Moni držím pěsti ..♥♥♥ hlavně ať jste v pořádku!!!
    náš Kubík je taky s průduškama věčně na hromadě a rýmuje snad už 4 měsíc ..dokážu si představit jak je to těžké ..ani nevíš jak Ti rozumím ..protože to vidím u dcery jak je smutná ,kdyý malému něco je a taky jsem byla máma !!!..držím pěsti ♥..posílám pohlazení a hlavně přeji do roku 2013 lepší vítr do plachet životem ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  9. Moniko, doufám že vám to dobře dopadlo a vánoce jste oslavili doma! Nás takto hospitalizovali loni s nejmladší 23.12. večer, takže bylo hned jasné, že nás na vánoce nepustí a Štědrý den jsme si udělali až 27. všichni dohromady. Ale taky jsem to obrečela. Proto Ti přeju, a hlavně malému hodně zdraví a ať je brzy úplně v pořádku. A pak mi pošli do mailu adresu - ať Ti můžu poslat Tvou výhru z mojí malé giveaway.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře....:-)