pondělí 13. srpna 2012

Zavinovačka pro panenku

Neteř má dneska narozeniny. Máme tu pro ni nějaké dárečky, sladkosti, ale ještě jsem chtěla přidat něco šitého. Včera jsem měla hoďku volno, tak jsem se pustila do rychlé a jednoduché zavinovačky pro její panenku.


Tahle panenka-modelka není její, ale má stejnou doma - jen s růžovými vlásky. Tuhle jsem koupila, protože se mi moc líbila a myslela jsem si, že ji jednou bude mít moje holčička. Mám dva kluky, tak poputuje časem někam dále. K nějaké princezně, která se o ni hezky postará.


Určitě se v ní bude panenkám dobře spinkat. Venkovní strana je z české tyrkysové látečky, vyplněna hlazeným vatelínkem a na vnitřní straně je modrá fleecová deka Ikea. Stejně jsem dělala zavinku i pro skutečné mimčo, jen miminku jsem tam toho vatelínku dala více, aby byla pěkně nadýchaná.


Ještě jsem přidala nějakou maličkost. Chrastítko si může připnout na kočárek, aby ho panenka neztratila. Kdysi jsem si koupila nýtovací kleště Vario plus od Prym, tak jsem použila patentek (druk) a průchodku. Musím to využít, když už to doma mám....:-D


Tak a teď už jen zabalit a předat. Snad se bude líbit.

4 komentáře:

  1. skvělý Moni, ještě by to chtělo nějakou výbavičku:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, jo, budu na to myslet. Svátek má hned v říjnu, tak snad zase něco spáchám....:-D Teď jsou na řadě moji klucíííí.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé :-) právě když jsem uvažovala, co jako bonus vybrat k panence, co jsem pro malou vybrala tady, tak tohle mě napadlo..ale ta moje neochota se do čehokoliv pouštět :-)Přitom to ani nevypadá Bůh ví jak pracně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zavinovačka není vůbec těžká. Rychle nastříháno, rychle ušito....:-D

      Vymazat

Děkuji všem za milé komentáře....:-)