neděle 22. ledna 2012

Ocenění

Dneska mě čekalo na mém blogu v komentářích překvapeníčko. Zprávička od Ditušky, že se jí nad mým blogem vždy sbíhají sliny a že mám nakouknout k ní do blogu, protože mi tam něco nechala. K mému velkému překvapení to bylo tohle ocenění.


Ditušce tímto moc děkuji, strašně si toho vážím a zároveň mě to nesmírně zavazuje, protože teď mám na toto ocenění vybrat pět blogů, přitom jich sleduji a obdivuji desítky.

Vřele doporučuji Ditušky stránky navštívit....jsou plné nádherných věcí a dnešní příspěvěk s kytkou je fakt vtipný.....:-D

Toto ocenění je určené pro malé blogy, které mají do 200 pravidelných čtenářů. Oceněná blogerka pak na svůj blog umístí odkaz na člověka, který jí  ocenění udělil, a pak ocení dalších 5 blogů. Jejich majitelkám zanechá vzkaz.

Dlouho jsem přemýšlela, blogovala a nakonec jsem vybrala tyhle šikulky, které si to určitě zaslouží....:-D

Jituška aneb Feu-Follet: http://feu-follette.blogspot.com/
Je to moc milá a sympatická osůbka a její domečkové aplikace mi nedají spát.

Janička Grešáková:
http://gresakova.blogspot.com/
Její stránky jsou plné nádherných, ale opravdu nádherných, fotek. Ať už šije, vaří nebo fotí.....na co sáhne, to jí zřejmě jde od ruky.

Jahůdka:
http://jahodova.blogspot.com/
Každá deka, která projde jejími šikovnými pacičkami, mě naprosto dostane. Už se nemohu dočkat až s Micinkou dokončí tu kočičí z kolekce Witty Kitty.

Lendule53:
http://lendule53-kreativ.blogspot.com/
Jestli je někdo kreativní, tak rozhodně ona. Její kabelušky jsou skvost a její malé taštičky, sešívané vždy z dokonale sladěných látek a nádherně prošívané, jsou prostě moje srdeční záležitost.

Martina:
http://sweetlive-recepty.blogspot.com/
Nejen šitím živ je člověk. Její stránky jsem objevila nedávno, ale už se staly součástí naší rodiny díky množství receptů, které jsem již vyzkoušela. Je to tam samá mňamka.


Ještě jednou díky Ditušce a holkám gratuluji......:-D

5 komentářů:

  1. Moni, moc si toho vážím a děkuji:-) Kočičí deka je teď chvíli u ledu, prošívám ji, ale je to obryně a jde to pomalu:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Monika, ďakujem ešte raz, prajem krásny dník

    OdpovědětVymazat
  3. Moni, děkuji Ti za milou návštěvu v blogu a blahopřeji Ti k zaslouženému ocenění. Taky tady ráda nakukuji a je na co se dívat. Přeji samé hezké dni. Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Dituška má totiž pravdu, já zrovna nahlížela a čekala něco sladkého :-) A tady ocenění! Moc gratuluji!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře....:-)