úterý 25. září 2012

Calzone

Před časem zveřejnila LILA na svých stránečkách fotečky calzone i s odkazem na jejich výrobu. A protože jsem tu měla jedno hotové těsto na pizzu, neváhala jsem a pustila jsem se do nich. Bylo to rychlé, krásně to vypadalo a skvěle chutnalo. Takže tuhle rychlou mňamku mohu doporučit.

Není to krásný pohled.



Ještě pár foteček z přípravy. Ta mřížka je rychle hotová a efekt dokonalý.


Z toho baleného těsta jsem udělala rovnou dvě. I když to bylo rychlejší, příště si zkusím udělat své vlastní ověřené těsto na pizzu.


Vypadají chutňoučce....taková krásná barvička a křupavá kůrčička.


Naservírováno a jde se podávat večeře. Ještě jsem k tomu udělala zeleninový salátek.


Dobrou chuť.

11 komentářů:

  1. Ahoj, Moni! Moc děkuju za krásný komentář k mému článku Pro předčasňátka díl 2. - háčkované minibotičky. Tvoje reakce je přesně ten důvod, proč to dělám: abyste vy, mamky nedonošeňátek, neměly pocit, že jste v tom samy. Že s vámi my, co jsme měli větší štěstí, cítíme a i když vůbec nemáme ponětí, jak vám je, snažíme se vás trošku potěšit a usnadnit vám to. Zrovna teď jsem v další části svého snažení pro projekt Mámy pro mámy a srdíčkuju pro maminky jako jsi ty o stošest. Měj se moc krásně a díky za skvělý recept, určitě ho vyzkouším! Hezký den a ještě jednou děkuji! LenkaH.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko, vůbec nemáš zač. Tu pochvalu si rozhodně zasloužíš. Už je to skoro osm měsíců od porodu, ale já si i tak občas vezmu ty pidi bačkůrky do ruky, abych si připomněla, jak jsem se tenkrát cítila. Navíc mají bačkůrky své nezastupitelné místo ve vzpomínkové krabici, kterou pro Šimonka mám. Jednou až bude dospělí, třeba se v ní bude rád prohrabovat....:-D

      Vymazat
  2. Monika vieš o tom že to je hriech :-)) takto slintať a nemôcť si zahryznúť :-))) nádherne sa ti podaril

    OdpovědětVymazat
  3. No, tak to vypadá hodně dobře. Děkuji za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam!!!! Díky, za inspiraci, navštívím blogísek u Lili. Je prostě bezvya když někdo poradí co uvařit. :-) Někdy je to z toho vaření to nejtěžší. :-)
    Hezký večer! Iveta

    OdpovědětVymazat
  5. Musí to být dobré, akorát mužíkovi bych musela udělat bez kečupu:-))
    Mřížka se ti fakt povedla ... párkrát jsem takhle dělala jablečný štrůdl z listovýho, ale takhle krásnou mřížku jsem nikdy neměla:-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Monika, hneď som dostala na ne chuť. Piekla som niečo podobné, len som tomu dala iný tvar http://pecenievarenie.blogspot.sk/search/label/slan%C3%A9

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam, to vypadá krásně a chutně! Děkuji za inspiraci, určitě vyzkouším!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moni, jsem tu znovu zpět. Musím totiž chválit a chválit. Dnes jsem se nějak zdržela v práci a můj mužík je přivyklý na moji kuchyni. A vzpoměla jsem si na tento recept. Je skvělý. V lednici ležel k tomu bochník ovčího sýra a poté, co jsem servírovala s olivami a bílým vínem, byla jsem za hvězdu. Děkuji za príma TIP :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Jejda, koukám, že mi unikají důležité příspěvky. Calzone peču,ani nevím proč, vždy přes zimní období. No ale tak krásné je nemám J.

    OdpovědětVymazat
  10. mnaaaaaaaaaam.....urcite vyskusam .)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře....:-)