úterý 3. ledna 2012

Vánoční dárečky pro neteře

Od října moc nešiji. Mám k tomu osobní důvody zdravotního rázu, ale to tady nechci rozmazávat. Chybí chuť do čehokoliv, takže jsem přestala i šít. Ale blížily se Vánoce a desetileté neteře mě popichovaly, co jim ušiji k Vánocům. Tak jsem se do toho týden před Vánocemi dala a ušila jsem jim tyhle jednoduché kabelušky.


Jsou z úžasné hnědé rifloviny, ze které se mi moc dobře šilo. Výztuha Ronar (spletla jsem si ho z Ronopastem), takže jsou kabelušky takové pevnější. Uvnitř česká bavlna (bílý puntík na modré nebo na růžové - viz. pozadí na fotečkách), ušiska mají v sobě polypropylenový popruh pro zesílení, zapínání na magnetek.


Andrea má ráda modrou, takže má kabelku uvnitř modrou s výšivkou modrého motýlka na přední straně.


Michalka má raději růžovou, takže jsem se toho držela.


Taštičky jim udělali radost, takže jsem byla šťastná i já.

6 komentářů:

  1. No tie sú milučké Moni, krásne ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj. Moni ty jsi svělá, jak to máš promyšlené a taky krásně nafocené! Já jsem živelný ty a nevím ještě ani ráno, natož jak. Budu držet pěsti, ať všechno dobře dopadne a budu se těšit na nějakou zprávičku. Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kabelušky, to se nedivím, že holky byly nadšené :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Moni teda ty jsou úžasné a vyšívka jim přidala na luxusu ♥

    OdpovědětVymazat
  5. V jednoduchosti je krása, Moni! :-) Kabelušky mi ale moc jednoduché nepřipadají. Mají i dno, viď? Což malé slečny určo ocení, mohou si nasbírat spousty drobností do kabelek :-) Máš je moc krásné!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za milé komentáře. Ano, kabelušky mají udělané dno, takže jsou asi tak 4-5 cm široké, aby se tam toho hodně vešlo....:-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře....:-)