středa 14. prosince 2011

Kuřecí řízečky s těstovinovými košíčky

Občas mám čas i chuť si trochu pohrát s jídlem. Nechala jsem se inspirovat pořadem o vaření - Babicovy dobroty a vykouzlila jsem k nedělnímu obědu takovou krásu.


 Jsou to kuřecí prsíčka obalená v trojobalu, ale místo strouhanky jsou použité nadrcené kukuřičné lupínky. Vypadá to moc hezky, má to takovou zvláštní zajímavou chuť a krásně to křupe.


Jako přílohu máme těstovinové košíčky. Použila jsem mini mašličky. Uvařené těstoviny se dají do formy na muffiny. VYMAZANÉ olejem! Já zapomněla, takže se mi hůře vyndavaly. Těstovinky se zalejí vajíčky rozšlehanými s trošičkou mléka. Nechá se zapéct. Pak se navrch dá lžíce rajčatové směsky, kterou jsem připravila tak, že jsem na trošince oleje jsem zesklovatěla cibulku, přidala jsem rajčatový protlak a česnek. Nakonec jsem to posypala sýrem a dala to znovu zapéct. Vypadá to moc krásně a chutná to skvěle. Zajímavá příloha, kterou si s chutí dal i náš prcek.


Byla to mňamka.....:-D

5 komentářů:

  1. Mnnn, zavonelo to az k nam a mnamka to musela byt velika! Dnes jsem zrovna delala zapekane testoviny a priste je urcite "naladuji" do muffin formy, na taliri to vypada moc pekne :) Preji krasny vikend, Monika.

    OdpovědětVymazat
  2. No, ale to jídlo vypadá báječně!!! To věřím, že to byla mňamka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Preji krasne proziti vanocnich svatku. Hlavne hodne pohody a hezke chvilky z rodinou a prateli. Zdravi Monika...

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně zdraví, štěstí a lásky v novém roce.

    OdpovědětVymazat
  5. to verím že to bola mňamka ono to aj mňamkovo vyzerá .....pekný blog :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře....:-)