sobota 29. prosince 2012

DéLonghi ECAM 23.450 S

Já i manžel máme oba moc rádi kávu. Hned, když se na trhu objevil kávovar Dolce Gusto, tak jsme si ho koupili. Káva z něho je moc dobrá a sortiment kapslí je opravdu široký. Jen ta cena není právě lichotivá - zejména u kávových specialit jako je cappuccino nebo latte macchiato. Čekali jsme, že cena půjde časem dolů, jak se na trhu budou objevovat další a další výrobci s podobnými produkty. Ale opak je pravdou. Cena se stále drží stejně vysoko. Jen občas, když má člověk štěstí, tak narazí na nějakou zajímavou akci. Ale i tak jsme za ty roky do těch kapslí narvali už celé jmění. Klidně bychom si dali dvě tři kávičky, ale za tuhle cenu jsme si to často rozmysleli a raději jsme se omezili v pití kávy.

Jednou jsme si řekli dost. Za ty peníze už bychom skoro měli nový kávovar. Začala jsem tedy surfovat po netu a hledat vhodného mazlíka, který by se stal dalším členem naší rodiny. Až jsem na něho narazila na stránkách firmy DéLonghi. Je to plnoautomat DéLonghi ECAM 23.450 S, který odpovídá našim finančním možnostem a zároveň splňuje vše, co od kávovaru očekáváme. 


Pak už jsem jen číhala na internetu, jestli ho nějaký prodejce bude mít v akci. Měla jsem štěstí a pár dní před Vánocemi jsem ho objednala na MALLu a za pár dní už stál v naší kuchyni. Protože bychom to zvědavostí do Štědrého dne nevydrželi, začali jsme ho hned používat. A zatím veliká spokojenost. Vydává horkou vodu na čaj, z horkého napěněného mléka dělám prckovi každé ráno kakao nebo jiné mléčné nápoje, pro nás pak  cappuccino, latte macchiato, caffe latte nebo jen obyčejnou (díky zrnkové kávě Lavazza však velmi chutnou) kávičku. 

Doufám, že si budeme spolu dlouho užívat krásné chvíle....:-)

4 komentáře:

  1. Moni, ty umíš o kávovaru tak krásně povídat... :) Ať vám dobře slouží a káva výborně chutná!! Měj krásný čas, pa, J.

    OdpovědětVymazat
  2. Ať slouží ... Moni ... my si u nich pořídili Electrolux EEA 250 a jsem také rovněž moc spokojená ... je fakt, že toho tolik neumí, ale u nás je to prvotina a oba jsme moc spokojení ... a dětičkám zatím tyto vymoženosti zůstávají cizí ...

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna jsem dopila kapučíno! ...Ale tak dobré, jak tady píšeš, asi ani nebylo :))
    Mazlík vypadá velmi sympaticky - tak ať se mu u vás líbí :o))

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou super typy, my s klukama také můeme latté:o)), tak ať ti kafíčko chutná:o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za milé komentáře....:-)